- Byg bolig -HusCompagniet
HusCompagniet kåret som ”Årets Husbygger” fem år i træk på anmeld-håndværker.dk. HusCompagniet 40 år på bagen og 17.000 færdige byggerier på referencelisten,


danhaus
Danhaus startede tilbage i 1978 hvor begyndelsen var opførsel af energi- og miljørigtige danske huse på det tyske boligmarked. I 2005 blev der påbegyndt salg udenfor Tyskland.


EBK Huse
Familiefirma med 41 års erfaring og mere end 6500 huse bag sig.


eurodan-huse - Gør noget ved husdrømmen
Det er en investering i fremtiden, når der købes et nyt hus. Den rette kombination af udsøgt kvalitet og håndværk tilført arkitektur og indretning efter din smag kan være lidt af et puslespil. Men alle brikkerne falder på plads med et eurodan-hus.


Lind & Risør
Lind & Risør er et full service arkitekt- og byggefirma som har bygget fremtidens eftertragtede huse siden 1980.


Milton Huse
Milton Huse har med sit udvalg af hustyper, en ambition om at blive en af danskernes foretrukne samarbejdspartnere, når det gælder husbyggeri.


SkanLux - huse med overskud
Skanlux er et byggefirma, der bygger arkitekttegnede huse og sommerhuse over hele landet - og har gjort det siden 2002. Et byggefirma med fokus på dine individuelle ønsker.


Trelleborg
Trelleborg har siden 1963 bygget træhuse med kompromisløs fokus på kvalitet, energibesparelser og indeklima.


Visuel A/S
Visuel A/S er en familieejet virksomhed med speciale i nybyggeri. Alle huse er arkitekttegnede og velafprøvede plantegninger, som sikrer, at vi kan bygge billige typehuse i en god kvalitet.


Typehus firmaer

Se vores liste over typehus leverandører og bliv inspireret til dit kommende nybyggeri. De fleste har en hjemmeside hvor du kan bestille et katalog eller få inspiration til hvordan dit nye hus kan komme til at se ud. Læs mere


Spar på varmeregningen

Der kan være mange fordele ved et nybygget hus. Dels er der det lækre ved at flytte ind i noget der er helt nyt, som ingen har boet i før og som bare virker. Men udover glæden ved det friske look, kan der kan også være besparelser forbundet med varmeforbrug og vedligeholdelse. Læs mere