- Møbler -

Leder du efter møbler til boligindretningen? Nedenstående firmaer kan med garanti give dig inspiration til dine nye møbler i forbindelse med din boligindretning.

IDEmøbler
Kæmp udvalg af møbler og boligtilbehør fra mange forskellige velkendte brands. 38 bolighuse med møbelinspiration rundt omkring i Danmark.


ILVA
ILVA er en af Danmarks største møbelkæder. ILVA er især stærke på stuen, spisestuen & soveværelset, samt boligtilbehør og havemøbler. ILVA har butikker både på Sjælland, Fyn og Jylland.


Møbel Kompagniet
Mangler du inspiration til hvilke møbler du skal indrette boligen med? Så kig fordi Møbel Kompagniet der tilbyder et bredt udvalg af lækre møbler til alle rum i boligen. Møbel Kompagniet har sektioner for både sofa, stole og borde, men også inddelt efter de forskellige rum som soveværelse, stue og entré.


MøbelNord
MøbelNord.dk er skabt af passion for kvalitet og godt håndværk, vores store forkærlighed for design og boligindretning - gør at vi altid bestræber os efter at blive bedre og yde den bedste service overfor vores kunder. MøbelNord har leveret moderne møbler siden 2017 og har et bredt udvalg inden for mange forskellige velkendte møbelbrands.


Nimara.dk
Nimara.dk forhander møbler og interiør. Firmaet er dansk ejet og ligger i Odense. Nimara.dk bestræber sig på at tilbyde møbler af høj kvalitet til den prisbevidste forbruger som ønsker en stilren og trendy indretning.


Nofu
Dansk designede møbler som alle har råd til. Danske NOFU skaber smukke, tidløse møbler til enhver smag.


Spisebordsstole
Spisestol.dk viser vej til mere en 3.000 forskellige spisebordsstole, som de indsamler fra forskellige webbutikker. Et godt sted at blive inspireret til den næste spisebordsstol.