Forsiden » Sådan får du let 3 tilbud på din flytning
Annonce indhold

Sådan får du let 3 tilbud på din flytning

Flyttefirma - AF - 11. januar 2018

Når man skal flytte vil man ofte gerne have et flyttefirma til at klare flytningen, så man selv kan koncentrere sig om selve indflytningen og indretningen af sin nye bolig. I denne artikel gennemgår vi hvad der kan være godt at vide i forbindelse med valg af flyttefirma.

Klik her og få 3 tilbud på flytning fra godkendte flyttefirmaer

Flyttefirma priser

Prisen på et flyttefirma afhænger selvfølgelig af hvor meget du skal have flyttet og om det er fra eller til en etage ejendom. Desuden afhænger den ofte også af hvor langt du skal flytte, da flyttefolkene bruger tid på kørsel mellem de to boliger.

Derfor kan man ikke blot kigge på flyttefirmaets timeløn og regne sig frem til en pris på flytningen - man er nødt til at bede forskellige flyttefirmaer komme med et tilbud for at få et realistisk billede af hvad flytningen kommer til at koste.

Tilbud på flytning

Flyttefirma
Det kan ofte godt betale sig at få et tilbud på sin flytning, så man kender prisen på forhånd.

Det kan man gøre enten ved at ringe til forskellige flyttefirmaer i ens nærområde, men der er også firmaer der specialiserer sig i at formidle tre tilbud fra flytte firmaer i nærområdet.

En af de firmaer der tilbyder at indhente 3 flyttetilbud for dig er Servicebyen.dk, Det koster ikke noget at bruge deres service til at indhente flyttetilbud og de tjekker de firmaer de samarbejder med, så man er sikret en hvis standard.

Det kan være en god måde at finde et billigt flyttefirma på, uden det helt store besvær med at ringe rundt.

Flyttehjælp
En anden mulighed der har set dagen lys er en ny service der hedder Gloove. Dette firma matcher dig op med stærke, friske og lokale kræfter og sælger sig selv på at de tilbyder nem og billig flyttehjælp.

Dette kan være et alternativ til at hyre et flyttefirma, hvis man er til det og selvom det er privat personer man hyrer til sin flyttehjælp er der ifølge firmaet selv, stadig forsikring på.


Senest opdateret 11-01-2018. Annonce indhold. Vi modtager eventuelt betaling for henvisninger.