Forsiden » Hvilket flyttefirma skal man vælge?
Annonce indhold

Hvilket flyttefirma skal man vælge?

Flyttefirma - AF - 26. februar 2018

Mange er i tvivl om hvilket flyttefirma de skal vælge til deres flytning og hvor meget flyttefirmaet skal står for. Skal man overhovedet bruge et flyttefirma eller er det nok at få hjælp fra vennerne. Uanset hvad man vælger er der en række ting man bør være opmærksom på både når man vælger flyttefirma og når man får hjælp fra vennerne. Vi kigger nærmere på gode råd i forbindelse med flytning i denne artikel.

Klik her og få 3 tilbud på flytning fra godkendte flyttefirmaer

Når man skal flytte kan man gøre det på flere forskellige måder. Hver metode har sine fordele og ulemper og hver metode kræver at man gør op med sig selv, hvor meget man selv vil stå for.

Metode 1: Få hjælp fra et flyttefirma

Hvis man gerne vil have en hurtigt og professionel flytning kan man vælge at hyre et flyttefirma til sin flytning.

Fordele ved flyttefirma
Det går let og hurtigere
Du slipper for at bære selv

Ulemper ved flyttefirma
Dyrere
Du skal finde et pålideligt flyttefirma

Når man har bestemt sig for at få professionel hjælp fra et flyttefirma til sin flytning, skal man beslutte hvor meget flyttefirmaet stå for.

Typisk findes der to måder at gøre det på.

1. Totalflytning
Flyttefirmaet står for det hele. De pakker dine ting ned, flytter dem og pakker dem eventuelt ud det nye sted. Denne løsning er den dyreste løsning, men også den løsning hvor du selv skal lave mindst muligt. Du skal bare sørge for at aftale tid og sted, så klarer flyttefirmaet resten.

2. Du pakker - de flytter
Du pakker selv dine ting ned i flyttekasser men flyttefirmat står for selve flytningen. Der er ofte også muligt at lave en kombination af de to modeller, hvor du selv pakker og hjælper lidt til med flytningen. Vælger du en kombination skal du være opmærksom på at det kan være svært at aftale præcis hvor meget du skal hælpe til.

Hvordan vælger man flyttefirma?

Du kan sikkert hurtigt Google et par flytterfirmaer i dit lokalområde, men der findes også firmaer der specialiserer sig i at indhente flyttetilbud til dig fra velrenommérede flyttefirmaer.

Typisk vil de indhente tilbud fra 3 flyttefirmaer, så du meget let får 3 tilbud på din flytning. Et af de firmaer der tilbyder at indhente tilbyd på din flytning er ServiceByen.dk.

Hvad skal man være opmærksom på når vælger man flyttefirma?

Når du udvælger det flyttefirma der skal hjælpe dig med flytningen er der et par ting du bør sikre dig.

1. Forsikring
Der kan hurtigt ske skader eller uheld i forbindelse med en flytning. Derfor bør du sikre dig at flyttefirmat du vælger har en ansvarsforsikring der dækker hvis uheldet er ude. Det er ærgeligt hvis nogen af dine ting går i stykker og firmaet efterfølgende ikke kan eller vil dække skaderne.

2. Omdømme
Tjek gerne flyttefirmaets omdømme. Det kan du gøre ved at læse anmeldelser af firmaet på nettet og ved at undersøge firmaet på CVR.dk

3. Aftale
Sørg for at arbejdsfordelingen er helt klar, så I er enige om præcis hvad opgaven går ud på og hvad den skal koste. Sørg gerne for at få en fast pris, hvor der ikke kan komme ekstra tillæg på. Og sørg for at få prisen inklusiv moms.Metode 2: Få hjælp fra dine venner

Hvis man gerne vil spare lidt penge, kan en anden mulighed være at få vennerne til at hjælpe med flytningen.

Fordele ved venne flytning
Billigere flytning
Hyggeligere

Ulemper ved venne flytning
Du skal selv bære
Du skal selv planlægge
Du har selv ansvaret
Du skal ordne transport
Du skal sørge for forplejning

En flytning med vennerne er billigere end hvis du skulle have et professinelt firma til at hjælpe dig, men det er også hyggeligere. Du får set vennerne samtidig med at I får flyttet dine ting.

Hvis du vil have dine venner til at hjælpe med flytningen kan det være en god idé at varsle dem nogle uger i forvejen, så du er sikker på at de kan være med.

Sørg for at der er nok at spise og drikke til dine venner, så I får en hyggelig dag ud af det. Flytning kan være en hård tjans - især hvis det er der høje etager der skal flyttes fra og til.

Når du får vennerne til at hjælpe med flytningen skal du også selv huske at planlægge transport. Enten ved at låne eller leje - trailer eller varevogn.

Metode 3: Få hjælp fra folk i nabolaget

I forhold til flytning er der på det seneste kommet en ny type service på nettet. Tjenesten hedder Gloove.

Gloove er en platform hvor du kan bestille hjælp fra lokale i nabolaget til din flytning.

Hjælpen afregnes på timebasis og der fuldt forsikret. Betaling foregår online via Gloove platformen.

Fordele ved lokal hælp
Billigere end professionel flytning
Fleksibel

Ulemper ved lokal hjælp
Du skal selv bære
Du skal selv planlægge
Du skal ordne transport

En tjeneste som Gloove kan være et godt alternativ til venne flytning, hvis nu alle dine venner "skal noget andet" den dag der skal flyttes.


Senest opdateret 26-02-2018. Annonce indhold. Vi modtager eventuelt betaling for henvisninger.