Forsiden » Fem ting du bør tjekke før du lejer flyttebil

Fem ting du bør tjekke før du lejer flyttebil

Flyttebil - AF - 12. juni 2018

Når du skal leje en flyttebil er der flere ting der kan være gode at tjekke. Vi gennemgår 5 punkter du altid bør undersøge når du lejer flyttebil.

 1. Hvilket kørekort skal du have for at køre flyttebilen?
  Først og fremmest bør du tjekke at du må køre bilen med det kørekort du har. Med andre ord skal du sikre dig at du må køre bilen med lille kørekort hvis du kun har kørekort til almindelig personbil.

 2. Har flyttebilen en lift?
  Hvis du skal flytte køleskab, komfur og andre tunge ting, kan en lift i flyttebilen være en utrolig stor hjælp. Liften sørger for at løfte de tunge ting op fra jorden, til samme højde som flyttebilens lad. Det kan spare ryggen for en del anstrengelser og tunge løft fra jorden og ind eller ud af bilen.

 3. Hvor mange kilometer er der inkluderet i lejen?
  De fleste biludlejere inkluderet 100 kilometer i deres billeje. Det betyder at man må køre de første 100 kilometer uden at skulle betale ekstra. Kilometer ud og de 100 koster som regel et ekstra gebyr pr. kilometer. Uanset antal inluderede kilometer skal man som regel altid selv betale for det brændstof man bruger.

 4. Er ansvar og kaskoforsikring inkluderet?
  Tjek hvilke forsikringer der er inkluderet og hvor meget din selvrisiko er.

 5. Hvor gammel skal du være for at leje flyttebil?
  Er du under 25 år kan der være særlige regler for din leje af en flyttebil. Det kan eksempelvis være et større depositum eller en dyrere leje. Enkelte udlejere vil slet ikke udleje til personer under 25 år.


Senest opdateret 12-06-2018.